Ara

Hayatın koşturmacası içinde, zamanın akışını yavaşlatıp öğrencilerimizle bir nefes molası verip duygu ve düşüncelerimizin ezgisine kulak verebilmek için  "40 Şair, 40 Şiir" etkinliği düzenledik.

Ara

Okulumuzu güzelleştirmeye ve değiştirmeye devam deyip Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa EMİRDAR ve öğrencilerimiz sportif faaliyetler için bahçe ve oyun alanlarını el birliği ile düzenlediler.

Ara

Okulumuz öğretmen ve idarecilerimizle birlikte düzenlediğimiz lahmacun şöleni ve bowling turnuvasında buluştuk.

Ara

Öğrencilerin başarı durumlarını görüşmek üzere ŞÖK toplantıları düzenlendi.

Ara

17 Aralık 2018 tarihinde  Akdeniz Üniversitesine Tanıtım ve motivasyon gezisi düzenlendi.

Ara

Okulumuzda 12. Sınıf öğrencilerine etkili öğrenme ve ders çalışma stratejileri kapsamında "Test Çözme Teknikleri ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" semineri  düzenlendi.

Ara

KTS kapsamında mesleki alanla ilgili meslek dersi öğretmenimiz Sema Otyakmaz ve arapça öğretmenimiz Hülya Torlak tarafından öğrencilere seminer verilmiştir.

Kas

Öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamak ve veli ile kurulan bağı güçlendirmek için ev ziyaretleri düzenlendi.

Kas

Okulumuzda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 1. veli  toplantısı 28/11/2018 tarihinde yapıldı.

Kas

"Sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar . De ki : "Hayır olarak ne harcarsanız o, ana-baba, akraba, yetimler, fakirler ve yolda kalmışlar içindir. Hayır olarak ne yaparsanız, gerçekten Allah onu hakkıyla bilir." (Bakara 215)

Kas

Kainatta her şeyin doğumu ve ölümü değişmez kanundur. Kimi bir gün yaşar kimi bin yıl. Önemli olan doğum ve ölüm arasında geçen zamandır. Her canlı yaratılış gayesine göre bu süreyi tamamlar. Ama insan!

Kas

27/11/2018 tarihinde saat 12.40'da KTS kapsamında, okulumuz konferans salonunda Felsefe grubu öğretmenimiz Kemal ESER,okulumuz öğretmen ve yöneticilerine –Çocuk ve Gençlik Psikolojisi ve Ergenlik   Dönemi Sorunları- ile ilgili seminer verdi.

Kas

Okulumuzda veli kabul mekanı oluşturuldu.

Kas

Mesleki kabiliyeti olan ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından rehberlik çalışmaları yürütülmektedir.

Ekm

Başarısız öğrenci yoktur! Sadece kendine ve öğrenme yeteneğine güvenmeyen öğrenci vardır. Herkesin kendine özgü bir potansiyeli var.