Şbt

Nerede olduğunu bilmezsen nereye gideceğin konusunda bir fikrin yoktur. Eğitimde başarının değerlendirilmesi ve izlenecek adımların atılması son derece önemlidir. Okulumuz Müdür Yardımcıları ve çeşitli branş öğretmenlerinden oluşturulan komisyon tarafından  1. Dönem itibari ile öğrencilerin dersler bazındaki başarı durumları değerlendirilerek,  kazanımların hedef kitleye aktarılması sürecinde alınan tedbirler gözden geçirildi.

Şbt

22/02/2018 tarihinde okulumuz öğretmenleri, 2017/2018 eğitim-öğretim yılı KTS etkinlikleri izleme ve değerlendirme alanı kapsamında, öğretim programları, eğitim-öğretim sürecinin etkililiği ve verimliliği ile KTS uygulamaları özel gündemiyle istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Okulumuzun zümre başkanları gerçekleştirilen toplantıda belirlenen gündeme dair kazanımları değerlendirerek, tespit edilen hususlar ile sağlıklı ve sürdürülebilir bir eğitim - öğretim ortamı oluşturulması için önerilerini içeren raporlarını hazırladılar.

Şbt

Sivil savunma "İkaz-Alarm ve Personel Tahliye Tatbikatı "

Şbt

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Arife KAPLAN, Aysel BARAN ve Aslıhan ASLAN tarafından mesleki kabiliyeti olup bu yönde kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerimize yönelik "imam hatip mesleğim " adlı konferans düzenlendi. Kur´an kursu öğreticisi ve vaize mesleklerini nasıl edineceklerine yönelik bir tanıtım yapıldı.

Ock

Okulumuzda idareci ve öğretmenler için eğitim ve psikoloji alanlarında ortak kitap okuma ve müzakere etkinliği yapıldı.

Ock

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Ayşe Rıza Kasapoğlu Kız A.İ.H.L Katite Takip Siatemi Ocak ayı çalışmalrı kapsamında okul Öğrenci Meclisi  geniş kapsamlı toplantılar düzenleyerek okulumuzda  akadameik başarının arttırılmasına yönelik çözüm önerilerinde bulundu.

Ock

Öğrenci mesleki gelişim Alanı kapsamında okulumuz meslek dersleri öğretmeni Sadettin ÖZGÜN tarafından kurulan okul musiki korosu çalışmalarından kareler.

Ock

Okulumuz  3.kat koridorunda Edebiyat öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla seçilen şiiir ve yazarlar edebiyat sokağını oluşturduk.

Ock

Öğretmenlerimizin katılımıyla,velilerimiz güzel evleri gibi güzel yüreklerini bizlere açarak,ikramlarıyla güler yüzleriyle bizleri ağırladılar.Öğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Toprağı vatanlaştıran,

vatanı payidar kılan

şehidini unutma...

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba rolleri" Projesi çerçevesinde okulumuzda veli eğitim seminerlerimize başladık. Proje çerçevesinde velilerimiz tarafından belirlenen konular ile seminer programı üç hafta devam edecek.

Ara

Yeni ismi Yükseköğretime Giriş Sınavı (YKS)olan değişen sınav sistemi hakkında okulumuz 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik seminer gerçekleştirildi. Seminerde Puan türleri, sınavların ders kapsamları, soru sayıları, sınav süreleri gibi detaylar hakkında bilginin yanı sıra çalışma disiplini ve hedefe ulaşma noktasında motivasyonun önemine vurgu yapıldı.

Seminer  sonunda öğrencilerin YKS ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

Kas

Okul Aile Birliği başkanımızın  öğretmenenler günü kutlaması  ve Edebiyat öğretmenimiz Kadir KARABACAK tarafından hazırlanan çiğ köfte için teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz yakın Cami ve Kur´an Kurlarında mesleğe alışıyorlar.