GENÇ YÜREKLER HUZUR EVİNDE

Kainatta her şeyin doğumu ve ölümü değişmez kanundur. Kimi bir gün yaşar kimi bin yıl. Önemli olan doğum ve ölüm arasında geçen zamandır. Her canlı yaratılış gayesine göre bu süreyi tamamlar. Ama insan!

Fikri bir fıtratı olan Ademoğlu kainatı yorumlama kabiliyetinde haizdir. Bu yorumlama iyiyi ve kötüyü doğurur. Aynı zamanda sosyal bir varlıktır insan  ve "Yalnızlık Allah'a mahsustur."

Yalnızlığın ağırlaşan tortusunu yaşlı yüreklerinde taşıyamayan ebeveynler, meçhulden gelen seslere bile hasret kalmıştır.

Sanayi, teknoloji ve bunların sonucunda meydana çıkan bireysellik "ataerkil" aileyi yok etmiş, bencilleşen, karanlık bir topluluk haline gelmiştir.Kalabalık içinde yalnızlığı iliklerine kadar hisseden, ilgiye, şefkate bir sese hasret huzurevi sakinlerini Okul Müdiremiz Huriye Özerdem, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.  Onlara bir nebze huzur verebildiysek ne mutlu bize.

27-11-2018

27-11-201827-11-2018