Ara

AYŞE RIZA KASAPOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE KTS kapsamında Okul tarafından gerçekleştirilecek özgün çalışma grubu öğretmenleri olan Adem ERDOĞAN, Mehmet Ali ŞENER, Sema OTYAKMAZ ile birlikte öğrencilerimiz müze ve tarihi mekanların ziyaretlerini teşvik etmek amacıyla Manavgat Kent Müzesini ziyaret etti

Ara

Bir fırça verin bana, renk renk de boya.  Boyayayım her yeri Maviye, pembeye mora. Tüm kötülükleri aydınlığa, tüm çaresizlikleri umuda, tüm hastalıkları sağlığa. Verin boyaları ,verin bana. Dünya rengarenk olsun, yüreğimdeki fırçayla...

Ara

Kts kapsamında Aralık-Ocak Ayı Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanında yapılması planlanan "Mevlana'da sevgi ve hoşgörü" temalı programımız gerçekleştirildi.

Ara

Jüri üyeliğini okulumuz öğretmenlerinden Sema OTYAKMAZ, Niyazi KUŞCU, Emel DEMİRCİ ve Hülya TORLAK hocalarımızın yaptığı yarışma sonucunda 11/A sınıfı 480,  11C sınıfı 490, 11/B sınıfı 500 puan almıştır. 11/B sınıfımız yarışmayı birincilikle tamamlamıştır.Kts kapsamında öğrenci mesleki gelişim alanında okulumuzda Arapça kelime ezberleme yarışması yapıldı.

Jüri üyeliğini okulumuz öğretmenlerinden Sema OTYAKMAZ, Niyazi KUŞCU, Emel DEMİRCİ ve Hülya TORLAK hocalarımızın yaptığı yarışma sonucunda 11/A sınıfı 480, 11C sınıfı 490, 11/B sınıfı 500 puan almıştır. 11/B sınıfımız yarışmayı birincilikle tamamlamıştır.

Kas

AYŞE RIZA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE KTS kapsamında Okul tarafından gerçekleştirilecek özgün çalışma grubu öğretmenleri Adem ERDOĞAN Mehmet Ali ŞENER ve Sema OTYAKMAZ  tarafından; Lösemi hastalığı hakkında farkındalık oluşturmak için öğrencilere maske dağıtılarak gün boyu maske taktmaları istendi. Lösemi  ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin çalışma sonunda görüşleri alındı.

Kas

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı  Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri alanı olarak okulumuzun bahçesinde  Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak,kamelya ve yürüyüş yolu yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencilerin gelişimlerini önemsemekte ve desteklemektedir. Öğrencilerimizin her alanda bilgi sahibi olması ve her alanda farkındalıkların gelişmesi adına İlksen KALFA'yı okulumuza davet ettik.

Kas

İmam Hatip okullarının farkı fiziki imkanları, başarıları ve  en özgün  yönleri eğitim programları yani müfredatlarıdır.

Kas

Okul Müdürümüz Dilek Tansel öğretmenlerimizin  dersine girerek tecrübe paylaşımında bulundu.

Kas

Okulumuz 31.10.2019 tarihinde KTS "Değerler Eğitimi Bilim Sanat ve Kültürel Etkinlikler Alanı" kapsamında 10, 11 ve 12. sınıflarda "Sen Öğretmen Olsaydın" başlığıyla 6 sorudan oluşan bir mini anket düzenlendi.

AYŞE RIZA KASAPOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

OKUL DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU RAPORU

Okulumuzda bulunan Dilek ve şikayet kutusu oluşturulan komisyon ve öğrencilerimizle 24/10/2019 Perşembe  günü açılarak, öğrencilerin iletileri değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu öğrencilerin çeşitli konulardaki beklentilerinin şu şekilde olduğu görülmüştür.

May

Okulumuzdaki bilimsel çalışmalara yön vermek ve doğru bilinen yanlışları düzeltmek amacıyla bilimsel panel düzenledik.

May

2018-2019 Eğitim öğretim yılında okulumuzda kalite takip sistemi kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi adına 27/05/2019 Pazartesi günü bir toplantı düzenlenmiştir.

Yapılan toplantıda öğretmenlerimizden Taner GÖKŞEN'in yapmış olduğu sunumdan sonra çalışmalar değerlendirilerek, Okulumuz vizyon değerlendirme raporu hazırlanmıştır.

May

KTS Mayıs ayı "özgün çalışma etkinliği "olarak okulumuzda öğlen aralarında öğrencilerimizin hazırlayıp sundukları radyo yayınları gerçekleştirildi.

May

Bir yıl boyunca öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin özveri ve emekle çalıştılar.