Ekm

Okulumuz tarih öğretmeni Adem ERDOĞAN ve Edebiyat Öğretmenimiz,  Ayşe KARABAŞ önderliğinde tüm sınıflardan oluşturulan öğrenci grubumuzla, Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezine 26 Ekim 2018 Cuma günü ziyarette bulunduk. Pansiyonumuzdan değerlendirilmek üzere  getirdiğimiz yiyecekleri barınaktaki minik dostlarımızla paylaştık.

Öğrencilerimizle barınaktaki hayvanlar için, besin olması amacıyla kalan yiyeceklerimizi biriktireceğimiz bir çalışma süreci başlattık.

Ekm

Manavgat Ayşe Rıza Kasapoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrenci öğretmen ve personelimizin mutluluğu istekleri veya şikayetleri her zaman bizim için önemli olmuştur. Bu konuda diek ve istek kutumuz faaliyete geçmiştir.

Ekm

KTS Kapsamında kendisini mesleki anlamda geliştirmek isteyen öğrencilerimizeMesleki Tatbikat Kulübü danışmanlığında, meslek dersleri öğretmenimiz Arife KAPLAN tarafından bilgilendirme ve rehberlik çalışmaları yapıldı.

Ekm

23/10/2018 tarihinde saat 15:20´de Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda, İlçemiz Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı okulların personeline iş sağlığı ve güvenliği konusunda seminer verildi.

Ekm

Okul Bahçe düzenleme çalışmalarımız öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun ilgi ve isteğiyle devam ediyor...

Ekm

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik YKS tanıtımı 18.10.2018 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz İdareci ,öğretmen ve öğrencilerimizin  yanısıra çeşitli konukların katılımı ile gerçekleştirdiğimiz Aşure etkinliğimiz yoğun ilgi gördü.

May

Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla Kur´an-ı Kerim sınıfımız oluşturularak öğrencilerimiz ders işlemeye başladılar. Hayırlara vesile olur inşaAllah.

May

Kalite Takip Sistemi kapsamında idareci ve öğretmenlerimizle birlikte 17.05.2018 tarihinde Küçük Hasan İlkokulu bahçesinde düzenlenen Bilim Fuarını ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında öğrencilerin öğretim programı çerçevesinde  ve ilgi alanları ile ilgili çeşitli konulardaki deneyleri ve ortaya koydukları bilimsel ürünler hakkında bilgi edindik.

Yine idareci ve öğretmenlerimizle Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlediğimiz  ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde Manavgat Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli´nde buluştuk.

May

Güçlü ve zayıf yönlerin tespiti ,alınan kararlar belirlenen hedefler, bir kurumun yeniye daha iyiye doğru yol almasına imkan sağlar. Bu düşünceden yola çıkarak okulumuz 26 öğretmen  ve 4 çalışanına, Yönetimden Memnuniyet, Fırsat Eşitliği, İletişim, Kararlara Katılım, Okul Ortamı vb. 14 bölüm ve 61 sorudan oluşan memnuniyet anketi uyguladık.

May

Okulumuzda 9. ve 10. sınıflar arasında düzenlediğimiz bilgi yarışmasında öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bilgilerini gözden geçirme fırsatı buldular. Oluşturulan komisyonca  çeşitli derslerden hazırlanan sorular öğrencilere yöneltildi. Tatlı bir rekabet  sonunda  9. sınıflardan 9/A,  10. sınıflardan  ise 10/C yarışmada dereceye giren sınıf şubeleri oldular. Yarışmaya katılan ve birinci olan öğrencilerimize bu günün anısına kitap hediye edildi. Birinci olan öğrencilerimizi tebrik eder böyle bir etkinliğe  katkılarından dolayı emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Resulullah (sav) buyurdu ki:
"Kim faziletine inanarak ve karşılığını Allah'tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa, geçmiş günahları bağışlanır." (Buhari, İman 28, Sıyam 203 )   Onbir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile yaşanılan coşku ile birlikte öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde paylaşım ve dayanışmayı hep birlikte yaşadık.

May

Mesleki tanıtım ve yönlendirme çalışmaları kapsamında ilçemizdeki ilkokul 4. sınıf  ve ortaokul 8 sınıf öğrencilerine yönelik  okulumuzda tanıtım komisyonu oluşturularak, mayıs ayı içerisinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tanıtım sunusu ve okulumuzun hazırlamış olduğu sunular eşliğinde tanıtımlar yapılmış, okulumuz tanıtım broşür ve afişleri dağıtılmıştır

May

Manavgat ilçesi Seydiler mahallesinde medfun bulunan ve Peygamber Efendimiz (S.A.V)´in  soyundan gelmekte olan Cemaleddin-i Seydi Hazretleri Türbesine 15.05.2018 tarihinde okul müdürümüz İlhan Coşkun başkanlığında müdür yardımcımız Sibel Ceylan, meslek dersi öğretmenimiz Aysel Baran ile birlikte lise ve ortaokul öğrencilerimizden bir gurup oluşurularak ziyarette bulunuldu.

Nis

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Emirdar tarafından sınıflar arası Voleybol Turnuvası ve Kaleli Yakar Top turnuvaları düzenlenmiştir. Turnuvalara katılan tüm öğrencilere teşekkür eder, kazanan sınıfları tebrik ederiz. Okulumuz sınıflar arası spor müsabakaları diğer branşlarda halen devam etmektedir.