Ekm

Okul aile birliği genel kurul toplantısı, veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla 18.10.2023 tarihinde yapıldı.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz tarafından 12. sınıf öğrencilerimize YKS hazırlık süreci ile ilgili seminer verildi.

Ekm

12.sınıf müfredatında yer alan 1960 sonrası dönem hikaye yazarlarımızdan Mustafa Kutlu’nun “Uzun Hikaye”adlı eserinin beyaz perdeye uyarlanmış versiyonunu 12. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte konferans salonumuzda izleyerek kitap ve film karşılaştırması yaptık. Öğrencilerimizle birlikte yer yer hüzünlü yer yer eğlenceli dakikalar yaşadık.

Ekm

Üst öğrenim kurumlarını tanıtım kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Namık Karamancı Fen Lisessi ve Manavgat Anadolu Lisesine gezi düzenledik.

Ekm

Mevlid kandili münasebetiyle Meslek Dersleri öğretmenleri ve öğrencilerimizin işbirliğiyle programımızı gerçekleştirdik. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler ve ilahiler icra edildi. Program sonunda hatim duası yapıldı. Ayrıca Mevlidi Nebi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle okulumuzda salavat zinciri oluşturuldu.

Eyl

Mevlid Kandili münasebetiyle Manavgat Müftülüğü Vaizi Hüseyin Talha BAKAR okulumuzda "Peygamberimiz (sav)" konulu vaaz verdi. Kendisine teşekkür ediyor, öğrencilerimizin bu bilgilerden istifade etmesini diliyoruz.

Eyl

2023 Eylül dönemi mesleki çalışma programı, okulumuz idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla tamamlandı. Program kapsamında, "Dijitalleşmenin sosyal ve psikolojik etkileri", "İmam Hatip okullarının vizyon ve misyonuna yönelik çalışmalar", "Toplumsal sorumluluk çalışmaları", "Kapsayıcı eğitim", "Öğretmenlik mesleğininin genel yeterlilikleri", "Branş bazlı aktif öğrenme teknikleri" gibi konularda çalışmalar yapıldı.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sezen ERDOĞAN tarafından öğretmenlerimize "Dijiitalleşmenin sosyal ve psikolojik etkileri" konusunda sunum yapıldı.

Eyl

Okulumuz ana sınıfına başlayan öğrencilerimiz ve velileri için okula uyum haftası kapsamında etkinlikler yapıldı.

Eyl

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni İdris DOĞAN tarafından öğretmenlerimize EBA, EBA Akademik Destek, Öğrenci-Öğretmen Destek Sistemi ve diğer dijital platformların derslerde kullanımı konusunda bilgilendirme yapıldı.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantımız 04.09.2023 tarihinde yapıldı.

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencileri, Arapça diyalog çalışması yaptı.

Nis

Toplumda vergi bilincinin yerleşmesi, gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmesi ve bu konuda farkındalıklarının artırılması amacıyla, vergi bilincini geliştirmeye yönelik Vergi Haftasında ve devamında kullanılmak üzere oluşturulmuş konu ile ilgili EBA'da yer alan videolar, 9,10,11. sınıf öğrencilerimize izletildi.

Nis

Berat Kandili münasebetiyle okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Niyazi Kuşçu Duhan Suresi 1-8 Ayet-i şerifleri okurken, yine okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Mustafa Gökdoğan belirtilen Ayetlerin mealini okuyarak güzel bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu güzel çalışma için emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzdan mezun olup bir yüksek öğretim kurumuna yerleşen öğrencilerimiz okulumuzu  ziyaret etti. Okul Müdiremiz Dilek Tansel tarafından ağırlanan öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle de buluşarak hasret giderdiler.

Öğrencilerimize ve küçük misafirimize bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, hayatlarında başarılar dileriz.