BİR NESLİN ÖNCÜSÜ CELAL HOCA

Kıymetli fikirleri ve örnek yaşamı ile günümüz eğitimcileri için büyük bir değer taşımakta olan, İmam hatip okullarının kurucusu, ilim ve felsefe,iman ve ameli yaşam potasında eritmiş değerli şahsiyet, Celal Hoca´nın hayatına dair yazılan biyografik kitabı idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte okuduk.

Celal Hoca Hayatı ve Şahsiyeti Kitabı Öğretmen ve idarecilerimizle Toplu Halde Okunarak müzakere yapıldı. Okunan kitaplar sonrasında okul kütüphanesine hediye edildi.

Kitabın değerlendirilmesinde; Celal Hoca´nın muallimlik hayatı, arapçaya verdiği önem,İmam Hatip Okullarının açılması adına verdiği mücadele,Meslek derslerinde kullandığı yöntem ve teknikler gibi başlıklara değinildi.

Okulda yaşanan genel sorunların tespiti ve çözümüne yönelik beyin fırtınası yapmak amacıyla toplantı düzenlendi ve istişare yapıldı. Tespit edilen problemlere yönelik ve farklı konularda eğitime destek olabilecek  fikirler paylaşıldı.

27-03-201827-03-201827-03-201827-03-2018

Yayın: 27.03.2018 - Güncelleme: 13.08.2020 15:47 - Görüntülenme: 500