HUZUR EVİNDE HUZURLU BİR SABAH

KTS ; Değerler eğitimi ,Bilim ,sanat spor , sosyal ve kültürel etkinlikler alanı kapsamında Manavgat Belediyesi Huzurevi ziyaretimizi gerçekleştirdik.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası vesilesiyle huzurevinde misafir olan büyüklerimizi ziyaret edip onlara her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Ortaokul ve lise öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz sırasında zaman zaman duygusal zaman zaman da eğlenceli anlar yaşadık.Gördük ki ziyaretimiz  büyüklerimizi çok mutlu etti.Gençlerle birlikteyken onlardan aldıkları enerjinin yüzlerine yansıdığını ,konuşurken adeta gözlerinin parladığını gördük. Aynı şekilde öğrencilerimiz de  onların hayat tecrübelerini ve anılarını ilgiyle dinlediler.Ayrıca huzurevi sakinlerinin el emeği göz nuru el işlerinden oluşan sergilerini gezdiler , küçük hatıralıklar aldılar.Huzurevinde misafir olan büyüklerimizin gerçekten de huzurlu bir ev ortamında yaşadıklarını görmek bizleri de mutlu etti. Büyüklerimizin hayır dualarını alarak ziyaretimizi tamamlayıp huzurevinden ayrıldık .

26-03-201926-03-201926-03-201926-03-201926-03-2019

Yayın: 26.03.2019 - Güncelleme: 12.08.2020 15:18 - Görüntülenme: 374